Gällivare specialsnickeri & båtbyggeri logga.

Referenser

Park Inn Hotell Resort Trysil

Då vi skulle skapa och inreda vårat barnrum på Park Inn Mountain Resort Trysil, sökte vi efter inspirerande och naturtrogna detaljer som skulle verka för barns kreativitet och lekfullhet.

Petter Tjikkom levererar med sitt hantverk precis detta med en noggrannhet och naturskön utformning som ligger i linje med vad hotellet önskar representera. Liten som stor beundrar våran snöskoter, berg/rutchkana helt i trä och vårt vindskydd byggt av trästockar.

Vi vill med det varmaste rekommendera Gällivare Specialsnickeri & Båtbyggeri som skapar konstverk med funktionalitet och med en talande passion för snickerihantverket"

Maria Belin - Meeting & Event Manager Park Inn Trysil

Lekrum Trysil hotell

Lotta Jannok AB

Snickerifirma med hög nivå på hantverksskicklighet, ideer och lösningar. Petter Tjikkom är strukturerad, har god överblick och tar stort ansvar. Mycket pålitlig hantverkare.

Lotta Jannok

S/Y Talisman

"Sommaren 1999 påbörjade vi ett av Sveriges mest ambitiösa renoveringsprojekt för klassiska segelbåtar. Ketchen S/Y Talisman byggd 1920 genomgick under ett antal år en totalrenovering på olika platser såsom Spanien, England, Polen och Sverige.
Hösten 2003 & våren 2004 genomfördes arbeten ombord på eget varv i Stockholm. Arbetet som gjordes i Stockholm bestod av att göra ett helt nytt däck bestående av dubbla lager epoxybehandlad marinplywood med teakribbor ovanpå. I samband med detta monterades även däckshus och skylights samt cockpit och en hel del andra detaljer.
Petter var en fullvärdig medlem i teamet som genomförde allt träarbete ombord. Han var också med och byggde vårt eget lilla varv i en stor hangar plus gjorde en del andra arbeten ombord.

Talisman rönte redan under renoveringen mycket uppmärksamhet och det har inte minskat med åren.

Vi kan varmt rekommendera Petter Tjikkom för den som vill ha en kunnig och ambitiös hantverkare i form av båtbyggare & snickare. Finns behov av liknande jobb framöver kommer vi utan tvekan att ha Petter med som trolig samarbetspartner."

Carl Wachtmeister - www.talisman.se

STF Saltoluokta

Under hösten 2012 har vi anlitat Petter Tjikkom för renovering av vårt STF Laponia Trekking Center. Petter har lyssnat på våra idéer om att få fram en fjällstugekänsla och utvecklat visionerna tillsammans med oss. Petter är en mycket kunnig snickare som inspirerat oss i vår ombyggnation och hjälpt oss att tänka på helheten men också på detaljer i inredningen. Vår ombyggnation blev mycket bättre än vi vågat hoppats på och Petter är en stor del i det. Vi kommer att anlita Petter Tjikkom vid framtida uppdrag både här och men också på våra STF-anläggningar runt om i Laponiafjällen.

Och självklart rekommenderar vi honom till andra som behöver hjälp med ombyggnationer och snickerijobb.

Liza Påve - Stugområdesansvarig (076-7849831) STF Saltoloukta

© 2020